Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все інше » Для розмов » Мусульманство і Християнство ("Вбий невірного" чи стравлювання світових релігій?)
Мусульманство і Християнство
IovДата: Вівторок, 09.03.2010, 23:56 | Сообщение # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Питання до Халед. Скажи, друже, чи дозволяє Коран чи мусульманське вчення вбивати невірного? Якщо так, то в яких саме випадках.

Сьогодні ТВ маніпулятори постарались над створенням образу мусульманина як кровожадного вбивцю, постійно в новинах мусульмани вбивають християн.

 
ХаледДата: Середа, 10.03.2010, 02:13 | Сообщение # 2
Інколи заходжу
Група: Користувачі
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Убийств не должно быть, а тем более из религиозных убеждений, это страшная ошибка. Нехороших человек, ищущих войны везде много, но мирные жители не хотят никаких кровопролитий.
 
IovДата: Середа, 10.03.2010, 10:03 | Сообщение # 3
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Покопався трохи в інтернеті. Повно спорів, емоцій і ненависті навколо цього питання, як з боку християн так і з боку мусульман.

Говорять, що таке подібне є у нас в Криму, тільки без вбивств:

Quote (Форум диакона Андрея Кураева)
Мусульмане убили христианина за чашку чая
Центральная Азия: 2009-06-23 11:27:44
В одной из деревень пакистанской провинции Пенджаб молодой христианин Иштиак Масих был убит радикалами во время посещения местного кафетерия.

Автобус, в котором ехал Иштиак, остановился у деревенского кафе, где молодой человек с другими пассажирами решил выпить чаю. Когда он начал расплачиваться, хозяин кафе, заметив на шее юноши нательный крест, схватил его и начал звать помощников, цитирует Интерфакс сообщение сайта "Christian News Wire".

Как выяснилось, вина молодого человека состояла в том, что он не заметил вывешенный у входа плакат с предупреждением, что все посетители кафе, не исповедующие ислам, обязаны сообщать об этом хозяевам. Изображенный на плакате череп означал, что игнорирование этого правила чревато лишением жизни.

Хозяин кафе и 14 радикально настроенных жителей деревни избили Иштиака камнями, железными прутьями и дубинками, нанесли ему множественные удары кухонными ножами, несмотря на просьбу того о пощаде. Юноша скончался от потери крови в деревенской больнице, куда был в итоге доставлен вмешавшимися в инцидент пассажирами автобуса и прохожими.

Родственники погибшего христианина обратились в полицию, однако все виновные исламисты до сих пор находятся на свободе, несмотря на то, что убийство на религиозной почве по законам Пакистана является тяжким преступлением.

 
IgorДата: Неділя, 14.03.2010, 20:01 | Сообщение # 4
Давній друг
Група: Користувачі
Повідомлень: 176
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Iov)
Говорять, що таке подібне є у нас в Криму, тільки без вбивств:

Не знаю як там стосовно релігійних відносин, а от міжнаціональні конфлікти там точаться. Росіяни зневажають татарів та українців, а ті недолюблюють рассєян. Українці з татарами ніби-то нормально ладять, отже і релігійні взаємовідносини у них повинні бути без конфліктів.


Крапля води точить камінь
 
ElenaДата: Понеділок, 15.03.2010, 13:04 | Сообщение # 5
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Не думаю що християни Криму зазнають утисків з боку мусульман. Все-таки число православних значно перевищує кількість мусульман.
Скоріш за все утисків християни зазнають там, де їх меншість. Наприклад останнім часом в Індії проводятьтся гоніння на православних. Про вбивство християн можна почути багато, і ці злочини трапляються в основному на територіях, де проживає мусульманська більшість. А загалом, я поділяю думку Халеда - вбивство не повинно виправдовуватись релігійними настановами. Релігія, що виправдовує вбивство не є релігією, принаймні не повинна так називатись.
 
Форум » Все інше » Для розмов » Мусульманство і Християнство ("Вбий невірного" чи стравлювання світових релігій?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

П`ятниця, 29.03.2024, 15:02
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат