Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
Головна » 2010 » Лютий » 16 » Молодь Ковеля житиме ПРАВО! СЛАВНО!
Молодь Ковеля житиме ПРАВО! СЛАВНО!
20:37

   Сучасну молодь важко чимось здивувати та з користю розважити. Усе вони бачили, усе їм відомо, нічого їм не цікаво…

   Однак, цю упереджену думку, виявляється, здатна розвіяти сама молодь. І ось вам, дорогі читачі, яскраве підтвердження цього.

   15 лютого, у день Стрітення Господнього, Церква відзначає також День православної молоді. Вже другий рік підряд молоді ковельчани відзначали це свято інтелектуально – творчим вечором. Цього разу захід проходив у великій актовій залі ЗОШ №13, за що учасники і гості свята щиро вдячні дирекції закладу. У вечорі взяли участь молоді ковельчани та священнослужителі ковельського міського благочиння на чолі з протоієреєм Володимиром Ровінським. Метою заходу було ближче познайомити та об’єднати поміж собою православну молодь Ковеля.

   Молодіжні команди, які представляли громади міських храмів, змагалися в знанні Старого та Нового Завіту, церковної історії та минулого нашого міста, демонстрували свої знання з церковнослов’янської мови та предметів церковного вжитку. Окрім того учасники мали можливість проявити ще й свої театральні, музичні та ораторські здібності у багатьох конкурсах та розвагах.

   У журі, котре очолив голова відділу Володимир-Волинської єпархії по роботі з молоддю священик Олександр Кобенко, увійшли молоді священнослужителі міста. Вони оцінювали та коментували виступи і змагання конкурсантів.

   Як кожен ковельський храм є особливим та неповторним, так і кожна команда, що представляла ці храми, дивувала усіх присутніх своєю оригінальністю та неповторністю.

   Протягом вечора усі бажаючі могли поставити запитання священикам та отримати на них відповіді прямо зі сцени.

   А ще під час вечора свої пісні під гітару дарували диякон Стефан Рибачук та Олег Проц.

   На завершення цього незвичайного заходу до його учасників приєднався вокально-інструментальний гурт «Батерфляй» під керівництвом Сергія Оніщука. Вже добре відомі у Ковелі музиканти доповнили гарний настрій глядачам добіркою оригінальних музичних творів у не менш оригінальному виконанні.

   Усі присутні на святковому вечорі щиро дякували членам молодіжного братства на честь преподобного Іова Почаївськог о (http://iov.ucoz.ua), що були організаторами та ведучими заходу.  

   Зауваження та побажання було тільки одне – у Ковелі необхідно якомога частіше проводити молодіжні вечори з інтелектуальним, культурним та духовним наповненням.

   Cвященик Олександр Кобенко, голова відділу по роботі з молоддю Володимир-Волинської єпархії, настоятель храмового комплексу священномученика Анатолія Ковельского
 
Переглядів: 1628 | Додав: Iov | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 23.04.2024, 20:32
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Міні-чат
Пошук