Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
Головна » 2009 » Березень » 26 » 24.03.09. Психологічний портрет сучасної дівчини
24.03.09. Психологічний портрет сучасної дівчини
22:00
Аліна Долінко   Яка вона, - ідеальна дівчина?

   Яка вона, сучасна дівчина? Якою вона повинна бути в ідеалі? Або ж навпаки: якою бути не можна? Цікаві питання не тільки для дівчат.

   "Психологічний портрет сучасної дівчини" - так звучить тема, запропонована Аліною Долінко
та Ірою Остапюк (вони ж були ведучими вечора).

   Спочатку ведучі поставили питання присутнім хлопцям:
"А який ваш ідеал дівчини?" Кожен висловив своє бачення: комусь до вподоби тиха і мовчазна подруга, хтось хоче мати жваву та веселу супутницю, комусь - добра господарка, комусь - добра порадниця.

   "Краса врятує світ" - чи так це? Братство шукало відповідь. А чи повинна дівчина бути супер - красунею? Якби дівчина була кралею, то це було б дуже непогано, але всі прийшли до висновку, що є ще краса внутрішня. І саме внутрішня Краса є головною. "Барбі" з модельною зовнішністю приваблює, мабуть, всіх. Але крім зовнішньої привабливості "Барбі" нічого немає - і в тому її біда! Крім бажання погратись нею, більше ніякого бажання не виникає.

Остапюк Ірина   Тобто, краса внутрішня - фундамент, краса зовнішня - просто плюс. А й справді, - гарні очі, струнка постать - це Божий подарунок, це не є заслуга дівчини, це те, що їй подарували. Ну, от подарують мені круту "тачку". "Тачка" моя крута, але я "крутішою" від того не стану. А от внутрішня краса потребує постійної, важкої праці. Праця - найдорогоцінніша прикараса. До речі, всі мабуть, помічали таких людей: ну, не красуня і не красень, а симпатичний (симпатична) і щось таке є у тій людині, що притягує. Це світить промінчик внутрішньої краси.

   До речі, опитування, а, точніше, допитування ведучими хлопців показало, що з 7 хлопців лише двоє допускають застосування декоративної косметики. А довгі нігті - взагалі табу!

   Ще одне питання: чи існує дівоча дружба? Питання болюче особливо для дівчат, про ту дружбу ходить повно байок та анекдотів. Вислухавши історії "дружби" та Дружби, ми прийшли до висновку, що саме жіноча емоційність, балакучість, нестриманість буває камнем спотикання у дружбі між подругами. Крім того, дівчата записують у подруги чи не всіх знайомих без особливих на те причин! А потім ображаються: "А я думала, що ти мені подруга!" Хлопці іронізували над дівчачою дружбою, але погодились, що православним християнкам значно легше дружити, адже заборона брехні, заздрості, зради і стремління до вірності та жертовності є одними з головних цілей.

   Звичайно, тема дівчини не могла не зачепити тему відносин з хлопцями до та після одруження. У віднисинах важлива взаємоповага, уважність та терплячість один до одного. Питання відносин переплітається із питанням дружби: часто все сміття відносин дошлюбних і шлюбних виноситься з хати. І роблять це найчастіше дівчата. Довгі години присвячують подруги одна одній, щоб розказати: як пройшло побачення, скільки грошей заробляє чоловік, аж до передачі кожного діалогу! "Так не робиться!" - вирішили дівчата. А сваритсь перед посторонніми - це взагалі ганьба.

   Та попри різноголосся в якихось особистих якостях, спільним бажанням було бачити в дівчині мудрість, чесність, порядність, відповідальність. Розумну (!!!) доброту та емоційність. А один з братчиків висловив думку, з якою погодились усі: "Дівчина здатна бути музою, надихати сильну половину." І, звичайно, - душевна чистота, при наявності якої буде і тілесна чистота. Чистота сердечна - притаманна особливо дівчатам. Кожна особистість неповторна, але кожній неповторності притаманна одна і та ж риса: ЧИСТОТА. Сам Господь Іісус Христос називав блаженними (щасливими) чистих сердцем, і казав, що чисті сердцем здатні бачити Самого Бога (Мф. 3 - 12).

Черговий тематичний вечір у братчиків. Вівторок, 24 березня 2009 рік
Зоя Шайнюк


Переглядів: 3839 | Додав: Iov | Рейтинг: 4.1/7 |
Всього коментарів: 2
1 Iov  
Дякую Зоя за таку детальну доповідь. Це ж треба так запамятати! wacko

2 Андрій  
що скажу молодець

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19.04.2024, 03:50
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-чат
Пошук