Тема ні про що
|
|
Iov | Дата: Понеділок, 15.03.2010, 21:26 | Сообщение # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
| Ласкаво просимо! Бе-бе-бе...
|
|
| |
Elena | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 17:39 | Сообщение # 2 |
Ветеран
Група: Друзі
Нагороди: 8
Репутація: 5
| Хочте скопіюю анекдот, тупий, але смішний (перекладати не буду, і так зрозумієте)))) Как расслабиться после трудной рабочей недели. Психологи рекомендуют расслабляться после трудового дня. Вот один из способов. Для игры вам понадобится: человек (вы сами), ванная с натянутыми над ней веревками-лесками для сушки белья, колготки. Как играть: Надеваете колготки попой на голову, залезаете в ванну, встаете в ней в полный рост, ноги (колготочные, не свои) забрасываете на веревки для сушки белья. Медленно трогаетесь с места и делаете несколько шагов вперед. Вы - троллейбус. Если при этом надеть лыжи - получается трамвай.А если надеть лыжи и налить в ванну воды - получается речной трамвай, а если в ванну с водой уронить включенный фен, то получится электричка,а если выключить свет и надеть налобный фонарик, то вы - метро. Додано (16.03.2010, 17:39) --------------------------------------------- Ще один, можливо Ігорю стане в пригоді: Фермер купил Мерседес Е-класса в автосалоне. При этом он был сильно удивлен стоимостью опций, которые не входили в стандартную комплектацию авто. А когда позднее директор автосалона покупал корову у того фермера, фермер выписал ему счет. Счет: корова (стандартная версия) базовая цена 2400$; комбинированная окраска (черный с белым) 150$; кожаная обивка 100$; бак для молока зима-лето 50$; ноздри, внутри гудок 17,50$ (за одну); полуавтоматическая мухобойка (хвост) 30$; система снижения токсичности выхлопных газов 60$; всепогодные и вседорожные копыта 100$; двухконтурная тормозная система (ноги задние и передние) 400$; многотональный гудок 135$; голубые глаза, галоген 150$; системы использования любого питания 1250$; Всего за корову согласно по счету - 4910$.
|
|
| |
Iov | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 20:13 | Сообщение # 3 |
Admin
| Quote (Elena) Медленно трогаетесь с места и делаете несколько шагов вперед. Вы - троллейбус. Запросіть до гри друзів і ви - тролейбусне депо. =)
|
|
| |
Elena | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 20:59 | Сообщение # 4 |
Ветеран
Група: Друзі
Нагороди: 8
Репутація: 5
| Quote (Iov) Запросіть до гри друзів і ви - тролейбусне депо. =) Ага, тільки це більш актуально для літа, бо "депо" підходить не для ванни а для лягушатніка (якраз і дерева є щоб закидати "роги").
|
|
| |
Igor | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:03 | Сообщение # 5 |
Давній друг
Група: Користувачі
Нагороди: 7
Репутація: 1
| Quote (Elena) Всего за корову согласно по счету - 4910$. Я свою Матільду не продам навіть за такі гроші Quote (Elena) Ага, тільки це більш актуально для літа, бо "депо" підходить не для ванни а для лягушатніка (якраз і дерева є щоб закидати "роги"). Лягушатник якраз в тему! Міліція поряд
Крапля води точить камінь
|
|
| |
alina | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:03 | Сообщение # 6 |
Освоївся
Група: Братчики
Нагороди: 3
Репутація: 0
| А можна з усіма вітамінами?
|
|
| |
Igor | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:03 | Сообщение # 7 |
Давній друг
| Взагалі-то можна, але з цим треба обережно (все залежить від того куди саме їх колоти). Я одного разу намагався Матільді вколоти всі вітаміни відразу - за це отримав хвостом по щоці, якщо ти, Аліна, не дасиш ляпаса за вітамінізацію, то можна спробувати.
|
|
| |
alina | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 8 |
Освоївся
| Cумніваюсь! Може, давай із зав"язаними руками?
|
|
| |
Igor | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 9 |
Давній друг
| А може із наручниками і кляпом в роті? Це самий надійний спосіб, перевірено.
|
|
| |
alina | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 10 |
Освоївся
| Садист!
|
|
| |
Igor | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 11 |
Давній друг
| ??????????????? То це ж для твоєї користі, надворі ж авітаміноз. Ех, зараз нам адмін як випише штраф за флуд.
|
|
| |
alina | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 12 |
Освоївся
| Розплачуватись будеш ти!
|
|
| |
Igor | Дата: Середа, 17.03.2010, 00:04 | Сообщение # 13 |
Давній друг
| Звісно що я. Дам йому три літри молока, трохи сметани, масла, сиру (тре й собі йти в адміни).
|
|
| |
Iov | Дата: Неділя, 28.03.2010, 20:19 | Сообщение # 14 |
Admin
| Quote (Igor) Звісно що я. Дам йому три літри молока, трохи сметани, масла, сиру (тре й собі йти в адміни). Дивлячись по аватарі, тобі не завадило б всіх учасників форуму годувати напротязі року.
|
|
| |
Igor | Дата: Неділя, 28.03.2010, 20:45 | Сообщение # 15 |
Давній друг
| Quote (Iov) Дивлячись по аватарі, тобі не завадило б всіх учасників форуму годувати напротязі року Ага, користуєтесь моєю добротою та щедрістю але я ж не проштрафився перед усіма учасниками форуму, хе-хе! От зміню зараз аватарку, і будете ви мене відкормлювати Додано (28.03.2010, 20:45) ---------------------------------------------
Quote (Igor) Звісно що я. Дам йому три літри молока, трохи сметани, масла, сиру (тре й собі йти в адміни). Все, Iov, отримуй хабаря в своїй репутації, га-га-га-га-га! Особливі рекомендації до подарунка: поселити її треба на балконі або в кімнаті, а пасти на газонах (наприклад під час ходьби на роботу).
|
|
| |