Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Все інше » Для розмов » Тверезий Ковель
Тверезий Ковель
AnnДата: Субота, 29.08.2009, 09:57 | Сообщение # 16
Шановний
Група: Друзі
Повідомлень: 104
Нагороди: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (iov)
А горілкою, доречі, добре чиститься унітаз - перевірено!

lol lol lol Ото да!!! Треба буде спробувати! (саме "туалетна качка" закінчилась). Про результат обов'язково доповім!


"Чоловік від жінки відрізняється тим, що перед здійсенням помилки він все ретельно продумує" (Фрумкер)
 
IovДата: Неділя, 30.08.2009, 15:11 | Сообщение # 17
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Шановна Elena, я мабуть, викладу тут всі основи собріології так і не дочекавшись що ти подивишся лекцію, хоча тема була створена тільки як реклама сайту ТК.
Quote (Elena)
От тобі й на! От його і розоблачили. Цьому проффесору, виявляється,теж суфлери все пишуть.

Навіщо йому взагалі щось писати, він веде лекції без усяких там шпаргалок. І взагалі, ти ж щойно писала що він іншому професору написав лекцію. Не пиши тут нічого "з неба", а якщо хочеться так покритикувати Жданова - заведи нову тему, ніякого прямого відношення до "Тверезої України" він не має.
Quote (Elena)
Я теж, але згадай що ти відразу після цього п"єш? Воду розбавлену чим? Дай відповідь на питання: чому для Причастя і Вінчання вибирають саме вино, а не сік чи компот? А на вінчанні що п"єш?

У нас дають свячену воду. Щоб зрозуміти чому саме вино, і що було вином, потрібно як мінімум дослідити історію і культуру тих часів і тих народів. Але ти ж американцям не довіряєш.
Книгу "Вино в Біблії" можна скачати тут.
Quote (Elena)
Саша, ти фанатик! Тобі запудрили мозги всякою фігньою, а ти автоматично повторюєш.

Дякую. Говорю те що бачу, а як ти мене назвеш мені всеодно. Я бачу що, щодо алкоголю є дві протилежні теорії: "теорія культурного пиття" і "теорія тверезості". Свою "теорію алкоголізму" алкоголіки не придумали. Так от, результати цих двох теорій я бачу так, як ти бачиш що логотип нашого сайту голубий а не червоний. І не треба бути вченим, це ж очевидні речі.
 
IovДата: Неділя, 30.08.2009, 15:30 | Сообщение # 18
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
Цікаво, звідки такі відомості за 1915 р.? Кому не було шо робити у важкий політично-економічний час?! В К. Русі чашу один раз ковтали чисто символічно, а як гуляли, то гуляли. Недаром в фольклорі часто звучать фрази «мед-пиво рікою лилось». Та й згадай момент в історії коли князь Володимир вирішував що приймати: християнство чи мусульманство. Симпатії були більше на стороні ісламу (бо це була релігія найвпливовішої держави світу) але князь розумів що релігія, яка забороняє алкоголізм не приживеться на слов!янських землях, де народ небайдужий до випивки. Звісно, нам повезло що ми тепер християни, але сам факт що Володимир усвідомлював роль алкоголю, говорить сам за себе. Трезвенниками наші пра-пра точно не були, принаймні такими ревносними як ти

У цьому і біда ношого народу.
Quote (Elena)
Наш мені твій Бекокі?! Там і без нього все ясно. Тим більше американцям, які досліджують Святе Письмо я б не довіряла – вони спотворюють все до примітивності. Вони не хочуть визнавати Божих чудес, а списують все на особливі стани психіки. Про що далі може йти мова? Теж мені авторитетних вчених знайшов!

От так! А ти виявляється не тільки про фільми судиш не дивившись.
Quote (Elena)
Згадай момент із Євангелія де розповідається як Ісус відвідав весілля і наповнив порожні бочки вином. З точки зору твоєї логіки це було... ой, не хочеться навіть думати. От що значить категоричне сприймання, до яких казусів воно може привести.

А з твоєї логіки Він там влаштував п'янку, бо в перерахунку на літри це було близько 600 літрів.
Може ти мені по своїй логіці поясниш ці слова: "ни воры, ни лихоимцы, ни пьяницы, ни злоречивые, ни хищники - Царства Божия не наследуют"?(Первое Послание к Коринфянам, гл.6, 9-11).
Quote (Elena)
А як же той факт що ваша Твереза Україна відстоює ідею що на алкоголіків треба начхати – все одно вони вже пропащі (якщо хочеш, можу найти на якій саме сторінці це написано). Як ця теза поєднується із Зоїною «допоможи слабкому»?

Мені вже починає набридати твоє словоблуддя, давай ссилку!
Навпаки, ми ставимось до алкоголіків як до ранених на війні, і говоримо що вони лише наслідок вживання алкоголю, а боротися з наслідком немає сенсу, це дурість.
А от запитай у культурнопитущого (можеш у себе) у чому корінь алкоголізму, ох і "тим проклятим алкоголікам, що не вміють пити" дістанеться!!!
 
IovДата: Неділя, 30.08.2009, 16:38 | Сообщение # 19
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
І взагалі, дізнавшись про проект «Твереза Україна» я подумала: от молодці, таким важливим ділом займаються! Тепер ближче ознайомившись змінила думку. З вами не можна вести нормальну дискусію.Почни вам висловлювати свою думку - відразу наставляєте роги. Ви говорите як зазомбовані, замість того щоб ТВЕРЕЗО осмислювати проблему.

Пробач. Судячи з того, що ти говориш про всіх тверезників, а не лише про мене (хоча спілкувалася ти тільки зі мною), наші "роги" заключаються в тому що ми жорстко критикуємо ідеологію культурного пиття ("культурне" пиття "в міру" в тисячу разів гірше алкоголізму), яку ти захищаєш у своїх постах. А ти ж бідна думала, що "Твереза Україна" бореться з алкоголізмом і може навіть лікує алкоголіків. От молодці, таким важливим ділом займаються! Розповсюджують інформацію про шкідливість п'янства, що це зло...

Бу-га-га! Я не знаю ніодного ідіота який би не знав що п'янство і алкоголізм це зло. Боротися з алкоголізмом - ломитися у відкриті двері.

 
ElenaДата: Неділя, 30.08.2009, 17:42 | Сообщение # 20
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (iov)
ти ж щойно писала що він іншому професору написав лекцію

Де? Я такого не писала.
Quote (iov)
чому саме вино, і що було вином, потрібно як мінімум дослідити історію і культуру тих часів і тих народів

Культура само собою, але мова йде не про те. Якби пару крапель вина були таким великим злом, як ви це розмальовуєте, то Бог не допустив би використання цього продукту в церковних обрядах.
Quote (iov)
А з твоєї логіки Він там влаштував п'янку, бо в перерахунку на літри це було близько 600 літрів.

Ні, це якраз з точки зору твоєї логіки, бо той приклад наводився для того щоб це доказати (вашу хибну логіку).
У моєму розумінні, Ісус наповнив бочки вином щоб гості трохи повеселились, підняли настрій, а не напивались. Задля безкультурної п"янки Він би цього не робив. Крім того вино має ще й символічне значення, але це вже інша тема.
Quote (iov)
Може ти мені по своїй логіці поясниш ці слова: "ни воры, ни лихоимцы, ни пьяницы, ни злоречивые, ни хищники - Царства Божия не наследуют"?(

Тут нічого пояснювати, все й так ясно. Але загвоздка в тому, що до т. зв. п"яниць ти відносиш навіть тих, хто хоч раз в рік вип"є бокал вина. Значить по-твоєму виходить що така людина автоматично попадє в пекло? Я, на відміну від тебе, не вважаю таку людину п"яницею.
Quote (iov)
"культурне" пиття "в міру" в тисячу разів гірше алкоголізму

Та ну?! Аналогічно можна сказати: їсти "в міру" набагато шкідливіше ніж переїдання.

P.S. На мою думку, варто закрити цю тему. А то тільки ми двох марно намгаємось переконати один одного. Не подумайте що боюсь продовження розмови, просто справа в тому що нормальна дискусія в нас не виходить, так і надалі буде продовжуватись чіпляння за слова. Інші в той час тільки спостерігають хто кому дасть більшого ляпаса. Не подобається мені така манера розмови.

Сообщение отредактировал Elena - Неділя, 30.08.2009, 17:44
 
ЛіліяДата: Вівторок, 01.09.2009, 19:47 | Сообщение # 21
Вникаю
Група: Друзі
Повідомлень: 31
Нагороди: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Нате вам важливу інформацію про алкуголь

Классификация емкостей с водкой в стиле IT
0.1л- demo version;
0.25л - trial version;
0.5л - personal edition;
0.7л - professional edition;
1.0л - network edition;
1.75л - enterprise;
3л - for small business;
5л - corporate edition;
ведро водки - extreme edition
море водки - global edition
бутыль самогона - home edition;
"на посошок"- Service pack;
рассол с утра - Recovery tool;

То знайшла в інтирнеті, незнаю чи те все правда чи нє. Може комусь знадобиться.

Сообщение отредактировал Лілія - Вівторок, 01.09.2009, 19:50
 
IovДата: Вівторок, 01.09.2009, 23:31 | Сообщение # 22
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Лілія)
Якби пару крапель вина були таким великим злом, як ви це розмальовуєте, то Бог не допустив би використання цього продукту в церковних обрядах.

Знову брехня! Ми навіть вагон чистого спирту не рахуємо злом.
Quote (Elena)
У моєму розумінні, Ісус наповнив бочки вином щоб гості трохи повеселились, підняли настрій, а не напивались.

Від шести ста літрів? А, ти може наївно думаєш що на тому весіллі не було п'яниць? Ха-ха! І приліз дядько Фіма додому з весілля , поганяв сім'ю, наробив безладу, вранці прокинувся і думає - це ж не гріх, сам Бог благословив.
Такий вже закон, алкоголік може або зовсім не пити, або пити до останнього (любому наркологу це відомо), і невже ти думаєш, що Бог таке допустив би?
Quote (Elena)
Тут нічого пояснювати, все й так ясно. Але загвоздка в тому, що до т. зв. п"яниць ти відносиш навіть тих, хто хоч раз в рік вип"є бокал вина. Значить по-твоєму виходить що така людина автоматично попадє в пекло? Я, на відміну від тебе, не вважаю таку людину п"яницею.

Ага, тепер мені все ясно. "Ни воры" і "ни пьяницы" пише на одному рівні. Тобто, з точки зору "православних", якщо господар після чергового застілля не дорахувався декількох виделок, значить їх прикарманив "православний", бо по їхньому вченню в крадіжці треба знати міру. Не дай Бог грабувати - гріх смертельний!!! А от культурно, в міру, і тільки "по празднікам" щось вкрасти можна. У всьому треба мати золоту середину.
Не мені судити хто піде в пекло. Але подумай сама. Новий рік. Дитина подивилась на тебе з шампанським в руках і подумала: О, яка гарна дівчина, я як виросту обовязково стану такою як вона, і буду пити так само культурно а не так як дядьо Вася сусід. Починає пити, гарантії що не буде збільшуватись поступово доза нема!!! ні у неї, ні у тебе. Всі алкоголічки були впевнені що не зіпються. Так, ти припустимо пила раз в рік і всетаки врятувала свою душу, а дівчинка стала алкоголіком. Як ти думаєш, з кого Бог буде питати за цю душечку? А все ясно: "а кто соблазнит одного из малых сих, верующих в Меня, тому лучше было бы, если бы повесили ему мельничный жернов на шею и потопили его во глубине ..."(Матф. 18. 6) О бідні, а скільки ж у нас алкоголіків і алкоголічок!!!
 
IovДата: Вівторок, 01.09.2009, 23:32 | Сообщение # 23
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
Та ну?! Аналогічно можна сказати: їсти "в міру" набагато шкідливіше ніж переїдання.

Ні, аналогії тут нема. Ось аналогія вашого "богослів'я": "Коліться тільки якісним героїном, в міру, і тільки на свято"
Можна культурно відпочивати, в міру їсти, але аж ніяк не отруюватись.
Quote (Elena)
P.S. На мою думку, варто закрити цю тему. А то тільки ми двох марно намгаємось переконати один одного.

Боронь Боже мені когось переконувати, я ще нікого не переконав і переконувати не збираюсь. Ми даємо інформацію яку не побачиш в газетах і ТВ, а далі кожен робить свій вибір.
Мені стало зрозуміло що ти цим не цікавишся, бо не хочеш знайомитись з матеріалами на які я посилаюсь (не знаю, може боїшся зазомбуватись, ги-ги-ги), а моє діло, безкоштовно дати інформацію про алкоголь кожному бажаючому. Тому, дорога Elena, фініш. Прошу у тебе вибачення за ВСІ образи з моєї сторони. Надіюсь ми залишимось братчиками, МИР?
 
ElenaДата: Середа, 02.09.2009, 21:03 | Сообщение # 24
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (iov)
Прошу у тебе вибачення за ВСІ образи з моєї сторони.

Аналогічно smile
Хотілося б прокоментувати окремі питання, але мабуть не варто цього робити, бо
Quote (iov)
фініш

Залишається ще багато питань, які б варто було би обговорити, але краще це буде в ОП. Так що я в цій темі заклеюю рот скотчем, а всі інші хай продовжують тему.

Quote (iov)
МИР

yes v
 
IgorДата: Четвер, 03.09.2009, 23:12 | Сообщение # 25
Давній друг
Група: Користувачі
Повідомлень: 176
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Хочу спитати поради у вас, знаючих. Мене в суботу запросили на весілля, у неділю, наступного дня теж. Порадьте мені, в міру пьючій людині, як пережити понеділок після тих двох днів no smok

Крапля води точить камінь
 
ДанкоДата: П`ятниця, 11.09.2009, 18:46 | Сообщение # 26
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
А я алкоголем торгую... Мені повинно бути соромно? cool

Данко - очередной лжец в руке которого не сердце...
 
IovДата: П`ятниця, 11.09.2009, 19:34 | Сообщение # 27
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Igor)
Порадьте мені, в міру пьючій людині, як пережити понеділок після тих двох днів

Ей, культурно в міру питущі! Чому не поділились досвідом з Ігорем? Розказали б чим лікуватись по понеділках, всетаки ж братство.
Quote (Данко)
А я алкоголем торгую... Мені повинно бути соромно?

Я кщо ви його вживаєте - то ні.

Алкоголь блокує ту частину мозку що відповідає за сором.
"Способность испытывать чувство стыда утрачивается пьющими очень рано; паралич этого высокого человеческого чувства понижает человека в нравственном смысле гораздо больше, нежели любой психоз." (Академік Ф.М.Углов)
Саме на цьому стоїть міф про алкоголь - "Для сміливості". Не для сміливості, а для блокування сорому.

Є така народна приказка: "Вино приходит — стыд уходит".

 
РомаДата: Неділя, 13.09.2009, 18:56 | Сообщение # 28
Голова братства
Група: Братчики
Повідомлень: 16
Нагороди: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Данко)
А я алкоголем торгую... Мені повинно бути соромно?

Не знаю, але пишатися цим теж не варто. Ще нікому не вдавалося побудувати власне щастя на нещасті інших. Можете перевірити... але памятайте, що життя у нас одне, втраченого часу повернути не можна.
Підтримую iovа.


Каждый выбирает по себе...
 
ДанкоДата: Вівторок, 15.09.2009, 16:14 | Сообщение # 29
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
так, я і не пишаюсь цим. просто чув розмови на рахунок моєї роботи. нібито не можна... нібито не правильно! bag

Данко - очередной лжец в руке которого не сердце...
 
IovДата: Неділя, 04.10.2009, 23:28 | Сообщение # 30
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Свіжа стаття:
Причины и возможные пути преодоления непонимания некоторыми богословами трезвенного движения в Русской Православной Церкви
 
Форум » Все інше » Для розмов » Тверезий Ковель
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

П`ятниця, 19.04.2024, 06:20
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат