Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все інше » Питання, скарги та пропозиції » Персональні блоги (Чому б кожному не створити власну сторінку на сайті?!)
Персональні блоги
IgorДата: Субота, 03.10.2009, 21:58 | Сообщение # 1
Давній друг
Група: Користувачі
Повідомлень: 176
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Мабуть це в першу чергу питання до адміністратора Іова. Як Ви дивитесь на те щоб створити на сайті підрозділ "Блоги" чи шось подібне до того? Звичайно, якщо специфіка сайту дозволяє таке.

Крапля води точить камінь
 
IovДата: Неділя, 04.10.2009, 01:32 | Сообщение # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Не дозволяє. Є тільки один блог - "Щоденник". Хороша ідея, але втілити її покищо неможна.
_____________

Блог (англ. blog, от «web log», «сетевой журнал или дневник событий») — это веб-сайт, основное содержимое которого — регулярно добавляемые записи, содержащие текст, изображения или мультимедиа. Для блогов характерны недлинные записи вре́менной значимости, отсортированные в обратном хронологическом порядке (последняя запись сверху). Отличия блога от традиционного дневника обусловливаются средой: блоги обычно публичны и предполагают сторонних читателей, которые могут вступить в публичную полемику с автором (в отзывах к блог-записи или своих блогах).
__________

При сильному бажанні користувачів можна поділити наш "Щоденник" на категорії. Наприклад категорія "Igor" - Щоденник користувача Igor. Ігор заходить в "Щоденник", натискає "Додати матеріал" (зараз цього робити не вздумай - ще не поділено нічого), обирає свою категорію, пише свою новину чи що він там хоче додати і все - його матеріал відобразиться на головній розділу "Щоденник".

Всеодно щоденник братства є на головній.

 
Форум » Все інше » Питання, скарги та пропозиції » Персональні блоги (Чому б кожному не створити власну сторінку на сайті?!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

П`ятниця, 29.03.2024, 02:48
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат