Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Православ'я » Духовне життя » Мікрочіпи, вшиті у шкіру
Мікрочіпи, вшиті у шкіру
ElenaДата: Четвер, 17.09.2009, 20:14 | Сообщение # 1
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Недавно в одній книжці прочитала статтю про вшивання мініатюрних чіпів, розміром із пшеничне зернятко. В чіпі буде закладена електронна інформація про людину, тобто паспорти і кредитні картки будуть непотрібні. Для підтримання "зарядки" використовуватиметься власне людське тіло, а саме: найбільш пульсуючі точки - на скроні або долоні. Кожна людина ідентифікуватиметься за власним персональним номером, початкові цифри якого три шістки.
Подібна інформація вже блукає інтернетом. Та й хто дивився фільм "Дух времени" теж знає про таке. Звісно, це аж ніяк не значить що ми на порозі кінця світу. Не варто вірити всьому що пишеться в і-неті.
Отже, як ви думаєте: вживляння чіпів це серйозні розробки, які скоро стануть реальністю чи якась дешева провокація? Цікаво, що більшість моїх знайомих православних вважають цю інформацію чимось несерйозним. Я думаю що розмови про вшивання мікрочіпів не видумка на пустому місці, а серйозні наміри. Яка ваша думка?
Детальніше можете подивитись тут:

yeshuahamashiah.info/node/147 (6 і 7 частини)

anti-zeitgeistmovie.info/ (фільм та критика на нього)

Сообщение отредактировал Elena - Четвер, 17.09.2009, 20:18
 
IovДата: Четвер, 17.09.2009, 22:42 | Сообщение # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
Я думаю що розмови про вшивання мікрочіпів не видумка на пустому місці, а серйозні наміри.

А я думаю, що розмови про вшивання мікрочіпів це такий маневр: На тобі собако кісточку, а ми, поки ти будеш її гризти, пограбуємо будинок. Люди у нас 10 Божих Заповідей не знають, зате про 666, чіпи, антихриста, коди, паспорти - напам'ять. Навіщо комусь у тих номерах ставити ПОЧАТКОВИМИ ЦИФРАМИ 666? Ти думаєш що дияволу це потрібно? Ні.

Цікаво розповідає про це професор А.І.Осіпов, я колись слухав його аудіолеції, вже забув. Раджу всім, в інтернеті можна скачати.

Цей фільм вже дуже давно хотів було подивитись, але порадили не забивати дурним голову - МАЄЧНЯ ПОВНА, не вартий моєї уваги.

 
ElenaДата: Четвер, 17.09.2009, 23:13 | Сообщение # 3
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Ну добре, можна це списати на релігійну забобонність. Давайте глянемо з іншого боку, нерелігійного. Старі добрі паспорти рано чи пізно своє "відживуть". Можливо замість них введуть електронні, які теж не надто зручні (можна загубити наприклад). А чіпи - якраз те, що привабить любителів прогресу. Імплантація чіпа дасть змогу повністю контролювати людину, де б вона не була, тоді вона легко може стати іграшкою в чиїхось руках. Важко уявити як воно, коли тебе постійно хтось контролює.
 
ЗояДата: Четвер, 17.09.2009, 23:23 | Сообщение # 4
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Elena)
Важко уявити як воно, коли тебе постійно хтось контролює.

Згадались слова протодиякона Андрія Кураєва (чи то він когось цитував): "Не дергайтесь зря - взрывчатка, к-рую разложил диавол - повсюду... Но все кнопочки от этой взрывчатки - у Бога".

Хтось питав, де продаються книжки Кураєва. Так от, - в іконній лавці храму Почаївської ікони Божої Матері.

 
IovДата: Четвер, 17.09.2009, 23:28 | Сообщение # 5
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Elena, нами вже давно контролюють. І без всяких там чіпів. Контролюють. А максимум що вони зможуть зробити за допомогою чіпів - слідкувати. Неможливо на мозок і душу подіяти технікою (моя особиста думка).

Кураєв рулить.

 
ElenaДата: Четвер, 17.09.2009, 23:58 | Сообщение # 6
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (iov)
нами вже давно контролюють. І без всяких там чіпів. Контролюють.

Одне діло мобільний, який можна викинути, і зовсім інше коли ти носиш в собі ту штуку.
Quote (iov)
А максимум що вони зможуть зробити за допомогою чіпів - слідкувати.

Уяви що тебе безперестанку контролюють. Можна сказати в людини відбирають свободу. А це вже багато.

Додано (17.09.2009, 23:58)
---------------------------------------------

Quote (Зоя)
Згадались слова протодиякона Андрія Кураєва (чи то він когось цитував): "Не дергайтесь зря - взрывчатка, к-рую разложил диавол - повсюду... Но все кнопочки от этой взрывчатки - у Бога".

При всій повазі до Кураєва, не зовсім погоджуюсь із цими словами. Те що все в руках Бога, це однозначно, але і з вибухівками теж можна по-різному поводитись.


Сообщение отредактировал Elena - П`ятниця, 18.09.2009, 00:06
 
IovДата: П`ятниця, 18.09.2009, 00:57 | Сообщение # 7
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
Одне діло мобільний, який можна викинути, і зовсім інше коли ти носиш в собі ту штуку.

Ой, як же ми мілко плаваємо. Та який там мобільний? Elena, розкажи як мобільним можна керувати? Я тобі грамоту куплю.

Десь два роки тому одні товариші мене познайомили з матеріалом "Концепции Общественной Безопасности" (КОБ). Там вистачає і всякого марева, але багато правда.

Наводжу простий приклад управління людьми К.Петрова - генерал-майора російської армії.
Є собі дядьо Петя - торгує мукою. Муки набрав багато а її ніхто не купує, аж червячки заводяться. Що він робить? Він бере свого товариша Васю, виходить з ним на автобусну зупинку де стоїть купка народу. І так тихо, ніби щоб ніхто не почув говорить Петя до Васі:

- А ти знаєш Вася, я чув, ніби мука буде дорожчати.
- Ти що, - каже Петя, - справді?

А тим часом тьотя Люба ніби нічого і не почула, прийшла додому подзвонила побалакати до подруги - тьоті Наді, розказала про почуте на зупинці. Тьотя Надя подзвонила до тьоті Віри, тьотя Віра до тьоті Каті і.т.д. На другий день, не те що муку, а й всі макарони порозбирають!
Цей метод управління називається безструктурним. А тепер згадаймо, де найбільша купка людей збирається? Правильно, біля телевізора, радіо, газет і т.д. Варто тільки у новинах сказати "чіпи", як одразу наші гіперортодоксальні (сподобалось слово, здається в "Волинь православна" прочитав) почнуть організовувати Хресні ходи. Ну, це для прикладу.

 
ElenaДата: П`ятниця, 18.09.2009, 01:25 | Сообщение # 8
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (iov)
розкажи як мобільним можна керувати?

Ну добрий день! Кому б це пояснювати?! IMEI телефона, як і сім-картка "виказують" місцезнаходження власника телефону. Іноді так і знаходять викрадені мобільні. Але телефон, дає небагато інформації про людину. Натомість чіп вміщуватиме всі дані. Ніхто не знає коли можуть почати масову імплантацію, і чи взагалі почнуть. Але сама ідея з чіпами дуже навіть ймовірна. Справа не в тому що треба панікувати і чекати кінця світу, просто на всяк випадок варто бути обережнішими і поінформованими - прогрес же швидко розвивається.

А про дядька Петю - це не управління людьми, то "жосткий" бізнес cool biggrin

 
IovДата: П`ятниця, 18.09.2009, 22:53 | Сообщение # 9
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (iov)
Варто тільки у новинах сказати "чіпи", як одразу наші гіперортодоксальні (сподобалось слово, здається в "Волинь православна" прочитав) почнуть організовувати Хресні ходи. Ну, це для прикладу.

Хто сьогодні дивився новини на каналі "Інтер"? Бу-га-га!
Я не дивлюсь зомбоящика - випадково почув.

Хто не бачив розказую.
Американці почали вживляти мікрочіп під шкіру. Детальніше тут.
За словами Американської влади, - каже ведуча, - це принесе велику користь громадянам Америки в боротьбі з тероризмом. Показують щасливу сімейку що зробила собі імплантацію, беруть інтерв'ю, а ті хвалять і розказують переваги, ніби черги на імплантацію і т.д.
Навіть пригадали теракт 11 вересня (ні, ну я в шоці з наших ЗМІ, це при тому, що значна частина українців вже знає що теракт 11 вересня - підстава самої ж американської влади). Безпека понад усе!

Нажаль, мирні жителі америки так само як і українці дивляться телевізор, де окрім терактів ще показують хіба що гомиків. І вони не знають, що атаки терористів можуть бути направлені на вузьку групу, до якої ти належиш (такою групою були, наприклад, жителі будинку в Буйнакську). Тоді небезпека велика — йде прицільний вогонь, стріляють саме в тебе. Але якщо б'ють по дуже широкій групі (наприклад, по групі «жителів Америки» або навіть «ньюйорківці»), то боятися за себе особисто немає ніякого значення — вірогідність стати жертвою дуже мала, можеш потрапити лише під рідкісну очманілу кулю. В усякому разі, ця небезпека на три порядки (в тисячу раз) менше ніж вірогідність стати жертвою катастрофи за кермом автомобіля. З 15 мільйонів водіїв в Росії щорічно гине порядка 1 на тисячу. Від терактів в 1999 році загинуло порядка 1 на мільйон. Але ми ж не боїмося їздити на машині.

Зараз це вводять бажаючим американцям і за 200 доларів. Щоб імплантувати всіх американців що потрібно? Правильно, чекаємо нових терактів. А Українці, зі своєю "політикою" можливо переймуть по-доброму.

 
IovДата: П`ятниця, 18.09.2009, 23:04 | Сообщение # 10
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Elena)
А про дядька Петю - це не управління людьми, то "жосткий" бізнес

Я цим прикладом описав як без всіляких наказів і техніки можна управляти людьми, а вже що потрібно управлінцю - продати муку чи вбити цілий народ - вирішує він.
А ти сприйняла цей приклад буквально.
 
AnnДата: Субота, 19.09.2009, 09:36 | Сообщение # 11
Шановний
Група: Друзі
Повідомлень: 104
Нагороди: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Начиталась тут вас, і не змогла промовчати! Маячня!!! Повна маячна!!!! Ви що фільму "Матриця" передивилися?
Iov, в мене до тебе пропозиція: створити тему "Пусті балачки" і там (у цій темі) переливати з пустого в порожнє. Як на мене, то ця тема не варта уваги. Людина стикається з тим, і отримує те - чого найбільше боїться.


"Чоловік від жінки відрізняється тим, що перед здійсенням помилки він все ретельно продумує" (Фрумкер)
 
IovДата: Неділя, 20.09.2009, 13:12 | Сообщение # 12
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Ann, на другий раз краще промовч.
 
ElenaДата: Четвер, 24.09.2009, 21:42 | Сообщение # 13
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Ann)
Начиталась тут вас, і не змогла промовчати! Маячня!!! Повна маячна!!!!

Ен, мабуть не варто бути такою категоричною. Колись і наші прабабусі аж ніяк не повірили б що люди зможуть бачити самих себе у невеличкій коробці, або розмовляти, знаходячись на різних кінцях планети. Але ж, як ми бачимо, телевізори і телефони стали реальністю. До речі, недавно почула що перший мобільний телефон був сконструйований всього 30 років тому, а тепер він є майже у кожного.
 
AnnДата: П`ятниця, 25.09.2009, 15:50 | Сообщение # 14
Шановний
Група: Друзі
Повідомлень: 104
Нагороди: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Так, Eleno, я згідна з вами.
Quote (Elena)
Колись і наші прабабусі аж ніяк не повірили б що люди зможуть бачити самих себе у невеличкій коробці, або розмовляти, знаходячись на різних кінцях планети. Але ж, як ми бачимо, телевізори і телефони стали реальністю.

Але тут я хотіла сказати, що телефон, телевізор, комп'ютер ми самі обираємо: буде він у нас, чи не буде. А про ті мікрочіпи - то на мою думку, як можна людині запхати щось в її організм без її згоди?
Як на мене - то це з ряду фантастики. А фантастику я не люблю з дитинства.


"Чоловік від жінки відрізняється тим, що перед здійсенням помилки він все ретельно продумує" (Фрумкер)

Сообщение отредактировал Ann - П`ятниця, 25.09.2009, 15:52
 
ElenaДата: П`ятниця, 25.09.2009, 18:57 | Сообщение # 15
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Хто його зна як воно буде. Можливо у нас буде ситуація "вибір без вибору". Наприклад якщо паспорти замінять чіпами. Тобто відмовитись-то ми матимемо право, але безглуздо буде викинути паспорт на смітник (як Йов телевізора-хе-хе!). Зараз нема сенсу щось один одному доводити, бо незнаєм як все буде. Час покаже. Хоча сам факт того, що в Одкровеннях насторожено згадуються мітки на чолі або на долоні, змушує обережніше сприймати появу чіпів, які теж до речі імплантуються на скроню або на долоню.
 
Форум » Православ'я » Духовне життя » Мікрочіпи, вшиті у шкіру
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

П`ятниця, 29.03.2024, 15:33
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат