Наше опитування
Сенс мого життя
Всього відповідей: 240
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Братство » Фільми та їх обговорення » Лиля 4-rever (Обговорення фільму)
Лиля 4-rever
IovДата: Четвер, 14.05.2009, 01:31 | Сообщение # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 433
Нагороди: 12
Репутація: 4
Статус: Offline
Після перегляду у мене покищо виникало лише три запитання, на які одразу знаходив свої відповіді:
1. Якщо фільм роблений для людей не православних то чому ми його дивились?
Варіанти відповідей:
а) Тому що ми хочемо опуститись до рівня "нормальних людей".
б) Бо замість того, щоб обговорити щось корисне і народити цікаву ідею ми краще понасолоджуємось фільмом.
2. Фільм показує страшні реалії. А ми виходить живемо в илюзії і реалії можна побачити тільки в фільмах?
а) Фільми нам показують "реалії" а в реалії ми не бачимо реалій бо дивимось "реалії".
3. Чого корисного дав мені фільм?
а) Я ще раз впевнився що мені нема чого дивитись в таких фільмах, і буду просити голову братства особисто, щоб про такі заходи повідомляла завчасно.

Етап раніше пройдений в Сторожці. Коли закінчуються чи набридають православні фільми, хлопці знаходять хороше в "Спайдермені". Братство! Ми збираємося один раз в тиждень на три години і ті дивимось фільм.

Цікаву думку я виклав тут http://storozhka.narod.ru/films.html - це не християнського автора і я не повністю з нею згоден.

 
prot-vrДата: Четвер, 14.05.2009, 09:39 | Сообщение # 2
Духівник братства
Група: Користувачі
Повідомлень: 96
Нагороди: 4
Репутація: 3
Статус: Offline
1. Щиро сподіваюся, що реалії показані у такому "неправославному" фільмі будуть дорогій моїй молоді відомі тільки з кіно.

2. Фільм правдиво показав, що У БІДІ молодій дівчині НІХТО не допоміг, НІХТО не поспівчував, НІХТО не підтримав (окрім собачки-дворняжки і хлопчака-бомжа). Очевидно - це трапилося тому, що:

3. Православні в цей час "обговорювали щось корисне і народжували цікаві ідеї".

4. Журнал "Мурзилка" - ідеальний вихід для тих, кому "нема чого дивитись в таких фільмах".
Нехай голова братства потурбується про підписку цього засобу на наступне півріччя :)


http://amvon.orthodoxy.ru
 
ЗояДата: Четвер, 14.05.2009, 16:43 | Сообщение # 3
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (iov)
Якщо фільм роблений для людей не православних то чому ми його дивились?
- Поясни: яким ти бачиш "Фільм для православних".

І ще, я не до кінця розумію думку Iova - ти проти мистецтва?

 
MaXiMuSДата: Четвер, 14.05.2009, 22:45 | Сообщение # 4
Інколи заходжу
Група: Братчики
Повідомлень: 25
Нагороди: 4
Репутація: 2
Статус: Offline
так, так, так,..... багато емоцій...
тут Ви батюшка правильно підмітили
Quote (prot-vr)
Щиро сподіваюся, що реалії показані у такому "неправославному" фільмі будуть дорогій моїй молоді відомі тільки з кіно.
я веду до того, що якщо треба чогось, або когось опасатись, то потрібно знати як воно виглядає (краще не з власного досвіду), як наприклад в даній ситуації з фільму;
православна людина повинна читати не тільки одну "мурзилку", або казки про гарне життя...


Життя це як коробка шоколадних цукерок, ніколи не знаєш на що натрапиш...
 
ElenaДата: Субота, 16.05.2009, 01:47 | Сообщение # 5
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Зоя)
я не до кінця розумію думку Iova - ти проти мистецтва?

Зоя, мистецтво буває різним за змістом. Твір може бути виконаний на високому художньому рівні, але містити в собі антихристиянський зміст. Я недавно бачила інтерпретацію "Таємної вечері" з порнографічним нахилом, огидно було дивитись, хоча більшість схвально відгукувалась про картину confused
Я цей фільм не дивилась, але ви так його розрекламували, що не маю бажання цього робити, він мені вже не подобається.
Якщо більшість з вас захищає малолітню повію, то цим самим ви схвалюєте її шлях. Важке життя буває у багатьох подібних дівчаток, але далеко не кожна з них стане заробляти на хліб подібним чином. Не всі можуть переступити ту моральну межу, навіть якщо дуже хочеться їсти.


Сообщение отредактировал Elena - Субота, 16.05.2009, 02:40
 
ЗояДата: Субота, 16.05.2009, 04:01 | Сообщение # 6
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Єлено, я не до кінця розумію думку Iova, тому й хочу уточнити проти чого він протестує: проти поняття "мистецство", проти поняття "фільм", проти поняття "світський фільм". Я хочу зрозуміти його думку.
Бо при обговоренні інших тем звучала така (приблизно) теза: Мистецтво для мене не авторитет. Якщо так, то тоді справа не в фільмі "Ліля назавжди", тема тоді зовсім інша.

Тоді треба уточнити: хто що розуміє під словом "мистецтво", адже з цим словом вживають протилежні речі: "Исскуство лжи", або "Искусство быть самим собой".

Що стосується теми критики фільмів, то це річ не така вже й проста як може комусть показатись. Фільм мало подивитись поверхнево, перегляд фільму - це не такий вже й розслабон з банкою поп-корну. Щоб зрозуміти щось, треба думати, напружуватись. Наскільки я розумію, то Ви, Єлено, читали відгуки на якомусь кіношному форумі. Відгуки бувають прямо протилежні. Але я Вас не закликаю фільм дивитись чи не дивитись - ні в якому разі так не думайте. Я закликаю Вас обережніше судити про те, чого Ви не бачили.

"Якщо більшість з вас захищає малолітню повію, то цим самим ви схвалюєте її шлях. " - оця думка для мене страшна, антилюдська. Адже є загальновідоме правило: Люби грішника і ненавидь гріх. А тут і грішниця і гріх - все під одну гребінку. Як Христос вчинив з грішницею? Він її якраз і захистив від фарисеїв. Він захистив її, не схвалюючи її шлях, а засуджуючи гріх.

 
ElenaДата: Субота, 16.05.2009, 21:35 | Сообщение # 7
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Зоя)
Люби грішника і ненавидь гріх.

Правильно, але це в залежності з якого боку глянути. Варто звернути увагу як саме грішник відноситься до свого гріха: прагне його подолати чи розвиває його далі. Оскільки конкретно про фільм судити не можу, то аналогічно для порівняння можна взяти дві поеми Шевченка "Катерина" і "Наймичка". Жінки з обох творів потрапляють в однакові обставини, але долають життєві труднощі по-різному. (Хто пам"ятає зі школи, і Катерина, і безіменна героїня "Наймички" - довірливі українські дівчата, які познаходили в капусті позашлюбних дітей. За це їх осудили та вигнали з села). Жінка опиняється на вулиці із немовлям. Беззахисна і скривджена. Плюс до того в голоді та холоді. (Так як і ваша Ліля). Що їй робити далі? Шевченко тут показує неоднакові розв"язки. Тобто цим самим доводить, що в однаково безвихідних ситуаціях можна діяти по-різному. Катерина підкидає дитину сліпому бандуристу, а сама здійснює самогубство. Героїня "Наймички" шукає багату сім"ю, підкидає ним дитину, а сама через деякий час приходить в ту ж саму сім"ю, і проситься в найми, щоб бути поряд із своїм сином, мати можливість виховувати й доглядати його.
До чого я навела ці приклади. Припустимо, не тільки Ліля потрапила в таку ж ситуацію, а й ще якась дівчина. Ви впевнені що та друга дівчина гарантовано піде на панель? Може вона вибере замітатання вулиць замість торгування тілом. Згадується афоризм: "Даже если Вас съели, у Вас имееться два выхода" smile


Сообщение отредактировал Elena - Неділя, 17.05.2009, 00:16
 
ЗояДата: Неділя, 17.05.2009, 00:44 | Сообщение # 8
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Так, Єлено, щодо проституції я згодна з Вами. Мало того, є люди, які працюють навіть не за гроші, а заради задоволення. Але справа в тому, що героїню фільму - Лілю, обманом, грою на почуттях, на довірливості відправили за кордон. Дівчина думала, що їде до коханого. Але за кордоном розгортається знайомий сюжет: забирають паспорт і поневолюють. ЇЇ примушують це робити. Вона - рабиня.

( До речі, не люблю переказувати фільми, бо краще, коли людина сама дивиться. Але оскільки Ви його не будете дивитись, дозволю собі декілька слів).

На початку фільму Ліля дійсно "підзаробила" на добровільній основі. Але у фільмі показано, як дівчина після цього мучилась, зображено "ломку" совісті... Але навіть не в проституції справа, і навіть не в Лілі. Є такий прийом у літературі (забула як наз.), коли автор веде сюжетну лінію - просту, усім зрозумілу і примітивну. Але цей сюжет - другорядний. На першому місці - деталі, прикріплені до сюжету. Так от, для мене повчальним є навіть не те, що торгувати тілом - гріх, неетично, низько і т. д. Про це я догадувалась давно biggrin , як і інші глядачі.

У цьому фільмі є другорядні герої, які мількають на екрані рідко і, здавалося б, не варті уваги. Але саме від цих героїв залежали такі чисті серцем діти, як Ліля та її друг - безпритульний Володя.

Розказую. Мама Лілі - знайшла чоловіка, з яким поїхала в Америку (невдовзі мама прислала лист з відмовою від опікунства). Тьотя Лілі - Аня (сестра мами). Тьотя Аня мала піклуватись про Лілю, що й зробила: відібрала квартиру у Лілі, Лілю переселила в квартиру - бомжатник. Ліля опиняється на вулиці. До речі, Ліля зверталась за допомогою до тьоті Ані, а "чесна пенсіонерка тьотя Аня" сказала Лілі: Іди і зароби собі грошей сама. Зроби так, як твоя мама - сходи "на панель".

Ще епізод. Коли малий хлопчик Володя лежав мертвим у під'їзді, під одною з квартир, то сусідка - пенсіонерка, штурхнула в малого відром з-під сміття - малий лежав нерухомо. Бабуня пошкандибала далі, у справах.

Таких епізодів масса, на які неуважний або невдумливий глядач не звертає уваги, на жаль.

Я веду до того, що не тільки Ліля винувата у своїй долі. Далеко не одна Ліля. Такі, на перший погляд, чистенькі, культурні персонажі, які б "на панель" - нізащо, ніколи до такого рівня не опустяться. Ну, що Ви! Такі персонажі "праведним гнівом" судять повію. А от, викинути на вулицю людину заради забезпечення власної старості - це можна. Обманути, обхитрити, позлорадствувати - в порядку речей. А от, "на панель" - це занадто низько.

Тобто, все взаємопов'язано. Так, як у сім'ї - один займається не тим, що треба - інший страждає, так і в суспільстві. Але суспільство не хоче визнавати свою провину. Воно шукає "винуватців" свого плачевного становища. Хоча заварювали кашу всім гуртом.

Це одна із граней фільму. До речі, прослідковується тема дружби, вірності і навіть... покаяння.

Щось таке закладено у багатьох читачів, глядачів, слухачів, що вони оцінюють дуже поверхнево, навіть трошки недбало, ніби лінуються задуматись... Не встигли подивитись - і з гарячу судимо, або навпаки - не в міру хвалимо.

Сообщение отредактировал Зоя - Неділя, 17.05.2009, 00:49
 
ElenaДата: Неділя, 17.05.2009, 02:48 | Сообщение # 9
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Зоя, з мене шоколадка якщо скажеш чим закінчилось кіно rolleyes (можна на "ти"?) А то заінтригувала але недоговорила.
Добре! Вмовили. Подивлюсь фільм, але після того як тут обговорять його вздовж і впоперек. Цікавішим є сам процес обговорення явищ. Скоро в мою сторону полетять тухлі яєчка за те що критикую, не знаючи що саме. bag Хоча та сама героїня мені й досі не подобається (навряд чи зміню свою думку після перегляду, знаю таких ліль), насторожують деякі моменти:

Quote (Зоя)
На початку фільму Ліля дійсно "підзаробила" на добровільній основі

Цим все і сказано. Якби ти опинилась на її місці, то, думаю, навряд чи пішла б на такі заробітки. Правда? А вона пішла. З цього все і починається.

Quote (Зоя)
Аня" сказала Лілі: Іди і зароби собі грошей сама. Зроби так, як твоя мама - сходи "на панель"

Ліля не винна - це все гени yes

Quote (Зоя)
Такі персонажі "праведним гнівом" судять повію

Правильно роблять. Ще не вистачало щоб їх почали хвалити!

Quote (Зоя)
на перший погляд, чистенькі, культурні персонажі, які б "на панель" - нізащо, ..."праведним гнівом" судять повію. А от, викинути на вулицю людину заради забезпечення власної старості - це можна. Обманути, обхитрити, позлорадствувати - в порядку речей. А от, "на панель" - це занадто низько

Обидві сторони варті одна одної.

Quote (Зоя)
Коли малий хлопчик Володя лежав мертвим у під'їзді, під одною з квартир, то сусідка - пенсіонерка, штурхнула в малого відром з-під сміття - малий лежав нерухомо. Бабуня пошкандибала далі, у справах.

Прикро... Я подібну ситуацію бачила в Києві біля вокзалу: в переході лежала мертва бабка-бомж, люди обходили її і переступали, бо не було як обійти - був великий наплив народу. Що в такій ситуації може вдіяти звичайний перехожий? Хіба що покликати міліціонера щоб відправив бабцю в морг. Що б зробили ви у таких ситуаціях :
1) будучи жителем цього міста;
2) будучи заїжджим гостем цього міста;
3) будучи пенсіонеркою із фільму
?
Пенсіонерку, звісно ж, не виправдовую sad Подібне ставлення до померлих прийнятне хіба що в час голодомору.
 
ЗояДата: Неділя, 17.05.2009, 13:22 | Сообщение # 10
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Єлено, ти кажеш, що я не заробляляла таким чином, якби була на місці героїні - Лілі. Можливо й ні. А можливо...
Тут треба звернути увагу, у якому середовищі виросла дівчина: там про мораль, взагалі, про елементарну людську, не те, що духовну культуру й не йшлось. У Лілі зовсім не було нормального оточення. До речі, у неї була подруга. Подруга не бомжувала, але вирішила заробити грошей. Так от, подруги пішли на дискотеку - подруга пропонувала і Лілі у такий спосіб збагатитись - Ліля відмовилась. А подруга заробила. Та ж подруга її підставила. А знаєте як? Батько подруги знайшов у неї гроші. На питання "Звідки вони?" подруга сказала батькові, що це Ліля заробила гроші. Цей наклеп став відомий і у школі, але не як наклеп, а як правда. Чесній дівчині у спину кричали: "Повія!", дивились з презирством. Як Ви думаєте, Ліля когось із них осудила? Ні!

Ми, православні, або просто моральні люди, дивимось на таких героїв з точки зору морального богослів'я. Дуже корисно часом поставити себе на чиєсь місце. Наприклад, на місце Лілі. Уявіть, кругом мене г...но. Я теж повуха у г...ні. Про Бога, про життя вічне, про якісь випробуввання я не чула. Тому у мене є тільки інтуїція чесності. Ми знаємо, що "Душа по природі своїй християнка", тому ця інтуїція у нас - совість. А совість - голос Божий. Тому треба слухати цю совість. А Ліля і про це не знала.

Так от, Ліля - наскільки їй підказувала інтуїція, - БОРОЛАСЬ. Згвалтували її тіло, але душа залишилась чистою. Коли ми судимо про якийсть вчинок людини, дуже важливо подивитись не те, чому людина так вчинила, в яких умовах це сталось, серед яких обставин, що наштовхнуло на цей крок, як сама людина до свого вчинку відноситься. Це ми, православні, знаємо, що немає безвихідних ситуацій, що Бог ніколи не покине. Що є життя вічне. І так далі. А ну-ка, заберіть від себе ці знання, уявіть, як було б, якби цього всього ви не мали. В таких умовах жила Ліля.
Як і у кожної душі, у Ліліної була інтуїція чесності і чистоти. Цій інтуїції вона і слідувала. І це головне. У кожного свій подвиг. Один і той самий вчинок - для когось - подвиг, для когось - звичайне явище. Ліля мала якісь інтуїтивні принципи - вона їм не зрадила. Тут був власний подвиг. І це, мабуть, найважлиливіше.

P.S: Щодо твого, Єлено, питання про те, як би ми вчинали у ситуації, коли лежить людина у громадському місці.
Я бачила, як слони плачуть, коли здихає хтось із їх товаришів. Так от, навіть не з християнської точки зору, а зі звірської варто якось відреагувати на нерухомо лежачу людину. Принаймні подзвонити на "Швидку" - обов'язок кожного громодянина (навіть не християнина). Так, суспільство не доросло навіть до скотського рівня...

 
ElenaДата: Неділя, 17.05.2009, 15:54 | Сообщение # 11
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Зоя)
навіть не з християнської точки зору, а зі звірської варто якось відреагувати на нерухомо лежачу людину. Принаймні подзвонити на "Швидку" - обов'язок кожного громодянина (навіть не християнина). Так, суспільство не доросло навіть до скотського рівня...

Не сприймай все так драматично. confused Не всі люди такі як кіношна пенсіонерка. Уяви що померла бездомна лежить на ковельському вокзалі. Люди б відразу відреагували б на це. Інша справа - велике місто із чималою кількістю бродяг. Там жителі більш звикли до подібного. Те що вони проходили мимо зовсім не характеризує їх як холоднокровних істот: вони й так знають що скоро приїде міліція й забере трупа куди треба. Чим вони ще можуть допомогти?! У фільмі трохи не така ситуація, не ті обставини. Там у старої є можливість проявити людяність до померлого, наприклад потурбуватися про поховальне вбрання хлопця, організувати скромне поховання (а не яке-небудь недбале вкидання в яму). Просто вона цього не зробила.

Quote (Зоя)
Дуже корисно часом поставити себе на чиєсь місце. Наприклад, на місце Лілі.

Згадується російський фільм "Квиток в гарем". Там дівчину теж вивозять на Схід і хочуть запроторити в бордель. Маша (героїня) із всіх сил протистоїть насильству: дряпається, кусається, розбаває пляшку шампанського на голові клієнта. За це її б"ють, погрожують позбавити життя. Але дівчина не здається. Цю "психопатку" не ризикують випускати до клієнтів борделю. Як наслідок - дівчина лишається цнотливою, пройшовши важкі випробування. А все тому, що свою гідність вона захищала ціною життя. У героїні Лілі цього не видно.

Вся нерозбериха виходить через помилки режисерів. Очевидно вони хотіли показати трагедію сучасної знедоленої дівчини, але наробили "ляпів": fool
1) не треба було показувати що на початку фільму дівчина добровільно пішла на панель. Це підсвідомо приписує її до розряду легковажних жінок
2) якшо вони хотіли акцентувати увагу на внутрішньому світі героїв, треба було б вставляти у епізоди фільму якмогаменше відвертих сцен (про них можна розповісти натяками). А то вийшло ні те ні се.
3) фільм перенасичений поганими персонажами. Всі погано ставляться до знедолених дітей, і ніхто не допомагає ним. Це крайність. Треба було ввести одного-два позитивних героя, тоді б глядач міг усвідомити що таке зло і що таке добро. Все пізнається в порівнянні. Згадайте дитячі казки. Як дитину вчать що добре, а що погане? - коли вони порівнюють це.

Спишем причину всіх сутичок на режисерську недосвідченість smile

Сообщение отредактировал Elena - Неділя, 17.05.2009, 15:56
 
ЗояДата: Неділя, 17.05.2009, 17:26 | Сообщение # 12
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Ну, те, що Маша з "Квитка в гарем" зберегла свою цноту шляхом царапання - видумка. Таких героїнь ламають елементарно: дівчата або коряться, або їх вбивають. А перед тим гвалтують. Ліля два рази робила спробу втекти і також відбивалась від клієнтів. Маша - гарна ВИХОВАНА дівчина, МОРАЛЬНА. Ліля не мала не мала виховання взагалі. Але обидві героїні, кожна на своєму рівні боролись.

Єлено, тобі десятка за "вони хотіли показати трагедію сучасної знедоленої дівчини". Але трагедія заключається навіть не так у тому, що Ліля потрапила в рабство. Трагедія заключається в тому, що вона пішла на це добровільно. І більша трегедія в добровільності, ніж у недобровільності.

А чому пішла? Я вже говорила про обставини, на які чомусь мало-хто звертає увагу. Взагалі, пряму причетність до Ліліної проституції мала (і її гени також) і тітка, яка вважала себе старою хворою жінкою, достойною квартири зі зручностями. Як на мене, ця тітка з мамою - перші сутенери. Все починається з причин.

Я не стверджую, що фільм ідеальний. Можливо, те, що напочатку фільму Ліля пішла на заробіток добровільно, - режисерський ляп, а можливо і ні. Адже показано огидність проституції і добровільної (вона після цього мучилась - чомусь ніхто цього не помічає) і насильної проституції. Багато відвертих сцен. Так, багато. Але на відміну від порнографії у даному випадку ці сцени працюють АНТИПОРНОГРАФІЧНО, викликають невимовну огиду до проституції і взагалі до блуду. Мабуть, діє якось на любителів відповідних захоплень.

В кінці-кінців дівчина побита, залякана - втікає. І коли втікає - боїться усіх і усього. І кидається з мосту. До речі, я добре не пам'ятаю, по - моєму у календарі читала про дівчат, які під загрозою згвалтування покінчили самогубством. Ці дівчата віднесені до святих. Сцена покаяння (коли дівчину реанімовували) - основано подає надію.

У фільмі я побачила реальне неприкрашене життя. Можливо, занадто реальне, а можливо і не занадто. Це реальне оточення людей з їх гріховними вадами. Головна героїня - не свята, режисер не закликає їй наслідувати, просто показана дуже типічна в наш час картина.

Для мене важливо те, що у фільмі підняті важливі теми:людські відносини, сімейні проблеми, виховання, ставлення до ближнього, соціальні проблеми, проблеми дітей з неблагополучних сімей (Ліля до таких і відноситься). Тут я побачила вражене гріхом суспільство, одним з наслідків чого є проституція. Фільм показує взаємозв'язок людей один з одним.

Цей фільм в першу чергу про людські гріхи в цілому і про проституцію в тому числі. Наскільки огидні сцени! Як відомо, тілесний гріх страшніший за духовний. Якщо тілесний настільки страшний, то який же духовний?!

Сообщение отредактировал Зоя - Неділя, 17.05.2009, 17:47
 
ElenaДата: Понеділок, 18.05.2009, 20:39 | Сообщение # 13
Ветеран
Група: Друзі
Повідомлень: 320
Нагороди: 8
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Зоя)
Таких героїнь ламають елементарно: дівчата або коряться, або їх вбивають

В тому-то й справа: хтось воліє обрати друге, а комусь довподоби перше.

Quote (Зоя)
Багато відвертих сцен. Так, багато. Але на відміну від порнографії у даному випадку ці сцени працюють АНТИПОРНОГРАФІЧНО,

Я помилялась: режисери, виявляється, геніальні biggrin hands

Quote (Зоя)
Тут я побачила вражене гріхом суспільство, одним з наслідків чого є проституція. Фільм показує взаємозв'язок людей один з одним.

Quote (Зоя)
Трагедія заключається в тому, що вона пішла на це добровільно.

Не буду заперечувати.
Давайте після цього станемо вишукувати риси страждальців у героях "Американського пирога" online2long
 
ЛіліяДата: Понеділок, 22.06.2009, 23:42 | Сообщение # 14
Вникаю
Група: Друзі
Повідомлень: 31
Нагороди: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви не в курсі фільм є в продажі?
 
ЗояДата: Середа, 24.06.2009, 23:56 | Сообщение # 15
Освоївся
Група: Братчики
Повідомлень: 82
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Elena)
В тому-то й справа: хтось воліє обрати друге, а комусь довподоби перше.
Ліля обрала друге.

Quote (Elena)
Давайте після цього станемо вишукувати риси страждальців у героях "Американського пирога

Яку Ви ціль ставите перед тим, як вмикаєте фільм? У мене таке відчуття, що Ви шукаєте, за що б осудити і як би зганити героїв. При цьому жодної позитивної риси не помічено. Ви холоднокровно іронізуєте над героями і вкінці-кінців ставете на них великого жирного хреста. У мене таке враження склалось про Ваш підхід.

Лілія, фільм можна безплатно зкачати у досить непоганій якості.

 
Форум » Братство » Фільми та їх обговорення » Лиля 4-rever (Обговорення фільму)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

П`ятниця, 19.04.2024, 10:09
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат