"Пісні" бесіди - 2
|
|
Зоя | Дата: Середа, 24.06.2009, 23:57 | Сообщение # 16 |
Освоївся
Група: Братчики
Нагороди: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
| Народ! Може кожен з вас по-своєму розуміє поняття "принц" "принцеса".
|
|
| |
Elena | Дата: П`ятниця, 26.06.2009, 19:53 | Сообщение # 17 |
Ветеран
Група: Друзі
Нагороди: 8
Репутація: 5
| Quote (Зоя) Може кожен з вас по-своєму розуміє поняття "принц" "принцеса". Я сприймаю їх тільки із жартівливої сторони. А Лілічка мабуть по-серйозному. Quote (Лілія) Ви Iov може й не бачите самі себе принцом.
|
|
| |
Iov | Дата: П`ятниця, 26.06.2009, 22:46 | Сообщение # 18 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 12
Репутація: 4
| Quote (Лілія) Ви Iov може й не бачите самі себе принцом. Лілія, у мене аж мурашки побігли по спині від такої романтики. Quote (Зоя) Народ! Може кожен з вас по-своєму розуміє поняття "принц" "принцеса". Принц — титул особи, приналежної до двору пануючої династії королів. У жіночому роді — "принцеса". В Україні-Русі відповідник — князь.» Принцем може бути: Безпосередній спадкоємець монаршого престолу Син (нащадок) монарха, який є його прямим спадкоємцем Інший член монаршої родини, який також є спадкоємцем монарха — але більш далеким за порядком Чоловік королеви (або іншого монарха жіночої статі) зазвичай також зветься принцем або принц-консортом. Правителі окремих областей або країн (як то Монако, Вельс) також можуть носити титул принца. Вікіпедія
|
|
| |
Elena | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 20:57 | Сообщение # 19 |
Ветеран
| Quote (iov) у мене аж мурашки побігли по спині від такої романтики Помітно, бо змінився напис "Ты придёшь, Но будет поздно". Quote (iov) Принц — титул особи, приналежної до двору пануючої династії королів. У жіночому роді — "принцеса". В Україні-Русі відповідник — князь.» Принцем може бути: Безпосередній спадкоємець монаршого престолу Син (нащадок) монарха, який є його прямим спадкоємцем Дякую за лікбез
|
|
| |
Лілія | Дата: Неділя, 12.07.2009, 12:16 | Сообщение # 20 |
Вникаю
Нагороди: 3
Репутація: 0
| Ну я зовсім не те мала на увазі. Принци не ті що ходять на голові з короною а сучасне бачення. Наприклад принцами називають хороших кавалерів наприклад бізнесменів, всі ж знають що він не принц але так називають. Ну ви розумієте про що я.
|
|
| |
Iov | Дата: Неділя, 12.07.2009, 20:26 | Сообщение # 21 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 12
Репутація: 4
| Quote (Лілія) принцами називають хороших кавалерів наприклад бізнесменів я в шоці
|
|
| |
Elena | Дата: Неділя, 12.07.2009, 22:09 | Сообщение # 22 |
Ветеран
| Quote (Лілія) Принци не ті що ходять на голові з короною а сучасне бачення. Наприклад принцами називають хороших кавалерів наприклад бізнесменів Все з тобою ясно, Лілія Я теж
|
|
| |
Igor | Дата: Понеділок, 20.07.2009, 19:12 | Сообщение # 23 |
Давній друг
Група: Користувачі
| Quote (iov) Особисто мій антиідеал: Ззовні: 1. Нафарбована 2. В джинсах Не бачу нічого поганого в тому що дівчата користуються косметикою. Якщо все в міру, то нічого страшного тут немає. Жінка має виглядати на всі 100, тоді з нею приємно знаходитись поряд. Це саме стосується і джинсів.Додано (20.07.2009, 19:12) --------------------------------------------- Бізнесмени прийшли на зміну принцам
Крапля води точить камінь
|
|
| |
Лілія | Дата: Четвер, 23.07.2009, 11:49 | Сообщение # 24 |
Вникаю
Нагороди: 3
Репутація: 0
| Я за шо й кажу, без косметики зараз нікуди.
|
|
| |
Igor | Дата: Четвер, 23.07.2009, 14:37 | Сообщение # 25 |
Давній друг
Група: Користувачі
| Quote (Лілія) Я за шо й кажу, без косметики зараз нікуди. Ну як сказати... Це не означає що її повинно бути багато. В усьому слід зберігати золоту серединку. Коли жінка розфарбовується як індіанець, це, я б сказав, скоріш відштовхне від неї аніж привабить. З іншого боку, не люблю "сірих мишок" які забили на свою зовнішність. Усе в міру, мадам, усе в міру.
Крапля води точить камінь
|
|
| |